BÜYÜKŞEHİR ENGELLİLER HAFTASINDA ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER DÜZENLEDİ

Aydın Büyükşehir Belediyesi Engelliler masası bir hafta boyunca merkez ile İlçelerde farklı etkinlikler düzenledi.
Haber Tarihi: 17.05.2017

Atatürk Kent Meydani’nda, 10-16 Mayis Engelliler Haftasi Etkinlikleri Atatürk anitina çelenk sunumu Istiklal Marsi Isaret dili ile okunmasiyla basladi. Engelliler Haftasi kapsaminda, Atatürk Kent Meydani’nda kermes düzenlendi

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu Pinarbasi Mesire alaninda Engelli vatandaslara tekerlekli sandalye dagitimi gerçeklestirdi. Katilimin yogun oldugu etkinlikte engelli vatandaslarin aileleri Baskan Çerçioglu’na, “Bizleri unutmayan Baskanimiza çok tesekkür ederiz” dediler.

Alti Nokta Körler Dernegi Aydin Subesi tarafindan organize edilen görme engellilere yönelik sesli betimlemeli filim gösterimi görme engelliler tarafindan yogun ilgi gördü.

Didim Altinkum Yali Caddesinde Engelsiz Festival Hayati Paylasmak için engel yok “Farkindalik Yürüyüsü” gerçeklestirildi. Yürüyüse Didimliler yogun katilim gösterdi.

Aydin Büyüksehir Belediyesi Engelliler masasi Aydin Diyaliz merkezini ziyaret etti. 12-18 Mayis Hemsireler haftasi dolayisiyla Baskan Çerçioglu’nun kutlama mesaji hemsirelere iletilirken, hastalara çiçek dagitildi.

Engelli Annelerinin Anneler günü beraberligi Aydin tekstil alanini dolduran vatandaslar tarafindan kutlandi.  Aydin Büyüksehir Belediyesi Engelliler masasi Alzheimer Merkezini ziyaret etti. Engelsiz Sanat Grubu Alzheimer hastalarina Müzik Dinletisi sundu.

Engelliler Haftasi Etkinlikleri Nazilli’de büyük katilimin oldugu “Hayati Paylasmak Için Engel Yok” farkindalik yürüyüsü Uzun çarsidan, Istasyon Meydanina Çelenk sunumuyla son buldu.

Engelli vatandaslar düzenlenen etkinlikler nedeniyle “Bizleri asla yalniz birakmayan Sayin Baskanimiz Özlem Çerçioglu’na tesekkür ederiz” seklinde konustular.