BAŞKAN ÇERÇİOĞLU BOZDOĞAN’DA TEMEL ATTI, AÇILIŞLARA KATILDI

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Bozdoğan’da bir çok tesisin açılışını yaptı, Bozdoğan Hizmet Binası’nın temelini attı.
Haber Tarihi: 16.05.2017
|

Her gittigi yerde sevgi seliyle karsilasan Baskan Çerçioglu’nu  Bozdogan halki bagrina basti.

Ilk olarak Aydin Büyüksehir Belediyesi tarafindan yapilan Bozdogan Hizmet Binasi ve Çok Amaçli Salonlari’nin temelini düzenlenen törenle atan Topuklu Efe, daha sonra Akçay mahallesi dügün salonu ile Alamut Mahallesi’nde Zübeyde Hanim Sosyal Tesislerinin açilisini yapti.

ÇERÇIOGLU IZDIHAMI YASANDI

Temel atma töreninde adeta Çerçioglu izdihami yasanirken, törene Bozdogan Kaymakami Mustafa Ikbal Eski, Bozdogan Belediye Baskani Tümer Apaydin, Karacasu Belediye Baskani Mustafa Büyükyapici, Sultanhisar Belediye Baskani Osman Yildirimkaya, Didim Belediye Baskani Deniz Atabay, Yenipazar Belediye Baskani Zafer Savci, CHP Il Baskani Bayram Inci, mahalle muhtarlari, sivil toplum kurulusu temsilcileri ve vatandaslar katildi.

BOZDOGAN’A 32 MILYON TL HIZMET

Aydin’a ve Bozdogan’a hizmet etmekten gurur duydugunu belirten Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, “2014 yerel seçimlerinde size ne söz verdiysek bir bir yapiyoruz. Her zaman söyledigimiz gibi Bozdogan ister biz yapariz. Siz isteyeceksiniz, biz yapacagiz. Bu hizmet binamizin içinde daha hizli ve kaliteli hizmet vermek için ASKI vezneleri, çalisma ofisleri, çok amaçli salonlar ve otopark olacak.  Bozdogan’a 32 milyon TL’lik yatirim yaptik. Aydin'in her noktasinda yatirim ve hizmetlerimiz sürüyor. Gittigimiz her ilçede hizmet üretiriz. Ne diyoruz nazar etme ne olur,  çalis senin de olur. Destekleriniz için çok tesekkür ediyorum. Hizmet Binamiz ve Çok Amaçli Salonlar simdiden hayirli ve ugurlu olsun” dedi.

“ZÜBEYDE HANIM” SOSYAL TESISLERI

Bozdogan Hizmet Binasi ve Çok Amaçli Salonlari’nin temelini tan Baskan Çerçioglu daha sonra Bozdogan Belediyesi tarafindan yapilan Akçay mahallesi dügün salonu ile Alamut Mahallesi’nde Zübeyde Hanim Sosyal Tesislerinin açilisini yapti.

Akçay ve Alamut’ta vatandaslarin alkislari ve çiçekleri ile karsilasan Topuklu Efe gösterilen ilgi karsisinda zorlukla ilerledi.  Baskan Çerçioglu, Atatürk’ün gösterdigi yolda ilerlemeye devam edeceklerini ve Atatürk isminin hiçbir zaman gönüllerinden silinmeyecegini belirterek Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanim’in ismini verdigi Zübeyde Hanim Sosyal Tesislerinin açilis kurdelesini kesti. Topuklu Efe sevgi seli esliginde Bozdogan’dan ayrildi.

|