BAŞKAN ÇERÇİOĞLU DALAMA KÖPRÜSÜ’NÜN TEMELİNİ ATTI, KADIN İŞÇİLERLE ÇİLEK TOPLADI

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Köşk Dalama Köprüsü’nün temelini attı.
Haber Tarihi: 12.05.2017
|

Temel atma törenine CHP Mugla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir,  Sultanhisar Belediye Baskani Osman Yildirimkaya, Yenipazar Belediye Baskani Zafer Savci, mahalle muhtarlari, sivil toplum kurulus temsilcileri ve çok sayida vatandas katildi.

Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, yogun ilgi ile karsilanirken Baskan Çerçioglu, köprünün 5 ay sonra hizmete açilacagini da söyledi.

KÖSK’E 11 MILYON TL YATIRIM

Konusmasinda Kösk ilçesine önemli yatirimlar yaptiklarini da ifade eden Baskan Çerçioglu, "Kösk ilçemize Aski ve Fen Isleri olarak 11 milyonun üzerinde yatirim yaptik. Yaptigimiz tüm projeleri elestiriyorlar. Yillardan beri kanayan yaralari çözdük. Giybet edip elestirenlere kulak asmadan yolumuza devam ediyoruz. Bu köprünün üzerinde çok çalistim. Menderes’in üstünde isil isil olacak, bir gerdanlik gibi duracak" sözleri büyük alkis aldi.

 “ILK HARCI ANNELER ILE BIRLIKTE BIRAKTI”

Törene yogun ilgi gösteren annelere de seslenen Baskan Çerçioglu, tüm annenlerin anneler gününü kutlayarak isinden gücünü birakip törene yogun ilgi gösteren hemcinslerine tesekkür etti, temele ilk harci Kösklü anneler ile birakti.

TOPUKLU EFE ÇILEK TOPLADI

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Kösk Dalama Köprüsü’nün temelini attiktan sonra CHP Mugla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir ile birlikte çilek tarlasina giderek tarla isçileri kadinlar ile birlikte çilek topladi.

|