BAŞKAN ÇERÇİOĞLU ENGELLİLERİ UNUTMADI

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle düzenlenen etkinlikte engelli vatandaşlara 18 akülü olmak üzere toplam 38 adet tekerlekli sandalye hediye etti.
Haber Tarihi: 10.05.2017
|

Pinarbasi Mesire alaninda gerçeklesen etkinlik programina Sultanhisar Belediye Baskani Osman Yildirimkaya, Çine Belediye baskani Enver Salih Dinçer, Büyüksehir belediye meclis üyeleri katilirken çocuklar,  engelliler ve aileleri Baskan Çerçioglu’na yogun ilgi gösterdi.

“ÖZLEM ÇERÇIOGLU, ‘ENGELLILERIN ANNESI’DIR”

Alti Nokta Körler Dernegi Aydin Subesi Baskani Özen, Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’nun bugüne kadar engellilerin hayatini kolaylastirmak için kendilerine ilettikleri her talebi aninda yerine getirdigini belirterek, “Biz Aydin’da kendisini engellilerin annesi olarak görüyoruz. Özlem Çerçioglu, Aydin’da özellikle engelliler için büyük bir kiymet ve deger arz ediyor. Bugüne kadar bizler için yapmis oldugu hizmetlerle Aydin daha da engelsiz bir hale geldi” diye konustu. Özen, Aydin Büyüksehir Belediyesi olarak engelli vatandaslarin yasamini kolaylastirma adina projeleri hayata geçiren Baskan Çerçioglu’na engelliler adina tesekkür etti. Özen, desteklerinden dolayi Baskan Çerçioglu’na plaket takdim etti.

 “AMACIMIZ AYDIN’DA BIR TEK ENGEL BIRAKMAMAK”

Aydin Büyüksehir Belediyesi olarak engellilere yönelik projelerin artarak devam edecegini belirten Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, “Amacimiz Aydin’da tek bir engel birakmamak” diyerek her zaman engelli vatandaslarin yaninda olacagini belirtti. Etkinligin sonunda Baskan Çerçioglu tarafindan engelli vatandaslara tekerlekli sandalyeleri hediye dildi. dagitti. Törenin ardindan düzenlenen etkinlikte engelli ve aileleri doyasiya eglenirken Baskan Çerçioglu, Hüseyin Gül ve Emre Çoskun isimli engelli vatandaslar dans etti. 

|