BAŞKAN ÇERÇİOĞLU SEVGİSİ İZDİHAMA YOL AÇTI

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Yerli Tohum Ürünleri Projesi" kapsamında Söke’de vatandaşlara yerel fide dağıttı.
Haber Tarihi: 26.04.2017

Baskan Çerçioglu’nun alana gelmesiyle Sökeliler Topuklu Efe’yi görmek ve tokalasmak için adeta birbiriyle yaristi. Baskan Çerçioglu sevgisi izdihama yol açarken, dagitilan fideler  kisa sürede bitti.

ÇERÇIOGLU: “SÖKE HALKINA TESEKKÜR EDIYORUM”

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, bu proje ile yerel ürün çesitliligini gelecek nesillere saglikli bir sekilde aktarmayi amaçladiklarini dile getirdi. Baskan Çerçioglu, “Kaybolmaya yüz tutmus geleneksel tohumlarimizi, Aydin tarimina kazandirmak amacindayiz. Dün Atatürk Kent Meydani’nda, bugünde Söke’de fidelerimizi dagitiyoruz. Il genelinde toplamda 2 milyon fide dagitilacak. Sizlerle el ele çalismaya devam edecegiz. Yerel ürünlerimize sahip çikmaya devam edecegiz. Gösterilen ilgi nedeniyle Söke halkina tesekkür ediyorum”  diye konustu.

Pazarci esnafina hayirli isler dileyen Baskan Çerçioglu, tatlicidan tulumba tatlisi alarak vatandaslara ve gazetecilere elleriyle tatli dagitti.