BAŞKAN ÇERÇİOĞLU KUŞADASI’NDA 23 NİSAN ŞENLİĞİNE KATILDI

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Kuşadası’nda 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı Şenliğine katıldı.
Haber Tarihi: 23.04.2017
|

Dün Atatürk Kent Meydani’nda çocuklarin bayramina ortak olan Baskan Çerçioglu, bugünde Kusadasi’nda 23 Nisan coskusunu çocuklarin etkinligine katilarak kutladi.

Baskan Çerçioglu’nun alkislarla geldigi Kusadasi AVM Anfi Tiyatro’da yediden yetmise her yastan büyük ilgi vardi. Vatandaslarin arasina oturarak programi izleyen Baskan Çerçioglu miniklerin gösterisini ilgiyle takip etti. 

Senlikte çocuklarin doyasiya eglenmeleri için çesitli aktiviteler gerçeklestirilirken, ayni zamanda kendi hünerlerini de sergileme firsati buldular. Büyüksehir Belediyesi Bandosu da 23 Nisan senligine ayri bir renk katti.

Baskan Çerçioglu Kusadasi’na gelerek gelecegin teminati olan çocuklarin bayram sevinçlerine ortak oldugunu belirterek, “Gösterilen ilgi nedeniyle Kusadasi halkina çok tesekkür ediyorum. Tüm çocuklarin 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramini kutluyorum” dedi.

ÇANAKKALE SERGISINE KATILDI

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu,  23 Nisan Senliginin yani sira Kusadasi Alisveris Merkezi’nde düzenlenen Çanakkale 1915 Savas Malzemeleri Müzesi’nin açilisina katildi. Açilis kurdelesini kesen Baskan Çerçioglu açilisin ardindan Çanakkale tarihini yansitan müzeyi vatandaslarla birlikte gezdi. 

|