ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA 23 NİSAN ZİYARETLERİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Aydın’a gelen Romanya Halk Oyunları topluluğu Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret etti.
Haber Tarihi: 21.04.2017
|

Ziyarete Dans egitmeni Stroian Zaharie, ögretmenlerden Sutueu Teofil, Halil Emre Üzek, Aysen Elalmis ile ögrenciler katildi. Dans egitmeni Stroian Zaharie, Aydin’i her yönden çok begendiklerini belirterek, kendilerini bu firsati veren Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür etti.

“ÇOCUKLARIMIZ GELECEGIMIZIN TEMINATIDIR”

Romanya Halk oyunlari topluluguna ziyaretleri nedeniyle tesekkür eden Baskan Çerçioglu, “Aydin Büyüksehir Belediyesi olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramini düzenleyecegimiz etkinliklerle kutlayacagiz. Çocuklarimiz gelecegimizin teminatidir.  Romanyali ögrencilerimiz ayni zamanda birer kültür elçileridir. Romanya Halk Oyunlari topluluguna ziyaretleri nedeniyle çok tesekkür ediyorum” diye konustu.

“BASKAN ÇERÇIOGLU’NUN HAYRANIYIZ”

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami nedeniyle Aydin Koleji ögrencileri Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'nu ziyaret etti. Encümen Toplanti Salonu'nda minik ögrencilerle sohbet eden Baskan Çerçioglu, ögrencilerin merak ettikleri sorulari yanitladi.

Sorulara içtenlikle cevap veren Baskan Çerçioglu hakkinda düsüncelerini ifade eden ögrenciler, “Büyüksehir Belediye Baskanimiz Özlem Çerçioglu’nun büyük hayraniyiz, çok basarili buluyoruz. Yakindan gördügümüz için çok mutluyuz. Bize en güzel bayram hediyesi oldu” diye konustular.

Minik ögrencilerin ziyaretinden son derece mutlu oldugunu ifade eden Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, ziyarete katilan ögrencilerin ve tüm çocuklarin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramini kutlayarak derslerinde basarilar diledi.

|