Aydın Rusya"daki Turizm Fuarında tanıtılacak

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu; üç partinin ortak önergesi ile Didim ve Kuşadası Turizmini canlandırmak amacıyla 26-28 Mayıs günlerinde Rusya’nın başkenti Moskova’da yapılacak olan Turizm Fuarında stant açılarak Aydın’ın tanıtılması için 200 bin lira ayırdı.
Haber Tarihi: 14.04.2017

Aydin Büyüksehir Belediye Meclisi Nisan ayi toplantisinda; Türkiye – Rusya Federasyonu arasindaki turizm hareketliligini artirmak, Didim ve Kusadasi’ndaki turistik destinasyonlari tanitmak, Kentin ticari ürünlerinin tanitimina katkida bulunmak amaciyla,  Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) öncülügünde Moskova’da 26-28 Mayis 2017 tarihleri arasinda düzenlenecek olan Turizm Fuarinda Büyüksehir Meclisi’nde grubu bulunan her üç partiden üçer meclis üyesi ve üç büyüksehir personeli olmak üzere on iki kisilik bir heyet ile Aydin’in tanitilmasina karar verdi.

Büyüksehir Belediye Meclisi; Turizm Fuarina katilim saglanip Aydin'in tanitiminin yapilmasi için Büyüksehir Belediyesi bütçesinden 200 bin TL ödenek ayrilmasina karar verdi.