ÇAKIRBEYLİ PAZARI KADIN ÜRETİCİLERİNDEN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Koçarlı İlçesine bağlı Çakırbeyli mahallesinde kurulan Çakırbeyli köy pazarının kadın üreticileri Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret etti.
Haber Tarihi: 12.04.2017
|

Büyüksehir Belediyesi Encümen Salonu’nda gerçeklesen ziyarete Koçarli Belediye Baskani Mutlu Öztürk, Çakirbeyli Muhtari Mehmet Demir ve kadin üreticiler katildi.

Bugüne kadar üreticiye destek olmak için çesitli projeleri hayata geçiren Topuklu Efe’ye yerel ürünlerini sunma imkani tanidigi için 70 üretici kadin tesekkür etti.

 “TOPUKLU EFE’YI ALLAH BASIMIZDAN EKSIK ETMESIN”

Hem kadin istihdamina hem de ekonomiye katki saglayan Baskan Çerçioglu’na ziyaret eden kadin üreticiler, Topuklu Efe’yi hediye yagmuruna tuttular.  Kadin üreticiler ziyarette “Sayin baskanimiz Özlem Çerçioglu'nun hiçbir zaman desteklerini esirgemedi.  Üreticinin yüzü Büyüksehir Belediye Baskanimiz Özlem Çerçioglu sayesinde gülmeye basladi. Torunumuzu, çocuklarimizi Özlem Baskanin üreticiye verdigi destek sayesinde okutmaya basladik. Kendimize güvenimiz ve ekonomik gücümüz artti. Allah kendisini basimizdan eksik etmesin. Hem mutlu hem gururluyuz” diyerek duygularini ifade ettiler.

“ÜRETICILERIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIM”

Amaçlarinin her zaman kadindan ve kirsaldan kalkinmak oldugunu ifade eden Baskan Çerçioglu, kadin üreticilere hem ziyaretleri hem de verdikleri hediyeler için tesekkür etti. Aydin halkinin Çakirbeyli pazarini çok sevdigini belirten Baskan Çerçioglu, “Kalkinmaya kadindan ve kirsaldan baslamak amacimizdi. Bu amaç dogrultusunda kadinlarin el emegi göz nuruyla ürettikleri yerel ürünlerimizi Çakirbeyli köy pazarinda vatandaslarla bulusturduk.  Üreticimiz kendi ürettikleri dogal ürünlerin satisini yapiyor. Büyüksehir Belediyesi olarak her yönden üreticilerimizin yaninda olmaya devam edecegiz. Halk ister Büyüksehir Belediyesi yapar ” diye konustu.

Ziyaret anisina Koçarli Belediye Baskani Mutlu Öztürk, üretici olan esi Kübra Öztürk ve tüm kadin üreticiler adina Baskan Çerçioglu’na çiçek takdim etti. 

|