BAŞKAN ÇERÇİOĞLU ÇANAKKALE MÜZESİNİ KARACASU’DA AÇTI

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın’da yoğun ilgi gören Çanakkale 1915 savaş malzemeleri müze sergisini ilçelerde de açmaya devam ediyor.
Haber Tarihi: 10.04.2017

Baskan Çerçioglu Karacasu halkini Çanakkale sergisiyle bulusturdu.

Karacasu Belediyesi dügün salonunda açilan sergiye, CHP Il Baskani Bayram Inci, Karacasu Belediye Baskani Mustafa Büyükyapici, mahalle muhtarlari, sivil toplum kuruluslari temsilcileri ögrenciler ve vatandaslar katildi.

Ögrencilerin çiçeklerle karsiladigi Baskan Çerçioglu, Çanakkale ruhunu Aydin il genelinde yasatacaklarini belirterek Karacasu halkini ve tüm ögrencileri Çanakkale 1915 savas malzemeleri müze sergisine davet etti.

Karacasu Belediye Baskani Mustafa Büyükyapici ise Çanakkale müze sergisini Karacasu’ya getiren Baskan Çerçioglu’na Karacasu halki adina tesekkür etti. Açilisin ardindan Baskan Çerçioglu Büyüksehir Belediyesi tarafindan sehitler anisina gerçeklestiren hayir çadirinda elleriyle vatandaslara pilav dagitti. Daha sonra Topuklu Efe Karacasu pazarini gezerek pazarci esnafina hayirli isler diledi, vatandaslarla sohbet etti.

TOPKLU EFE KÜLTÜR MERKEZI INSAATINI INCELEDI

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Pazar gezmesinin ardindan Aydin Kültür Varliklarini Koruma Bölge Kurulu tarafindan onaylanan, yöresel kent dokusuna uygun olarak Agustos ayinda tamamlanmasi planlanan Aydin Büyüksehir Belediyesi Karacasu Kültür merkezi insaatini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.