BAŞKAN ÇERÇİOĞLU İNCİRLİOVA’DA MUHTARLARLA BULUŞTU, MÜJDELER VERDİ

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, yönetimlerin en önemli ayağını oluşturan ve halkın sesini birinci ağızdan aktaran muhtarlarla bir araya gelmeye devam ediyor.
Haber Tarihi: 07.04.2017
|

MUHTARLAR TOPUKLU EFE’YI DAVET ETTI

Topuklu Efe, tüm mahallelerin sorunlarina kisa sürede çözüm üretmek için mahalle muhtarlarinin daveti üzerine Incirliova’da muhtarlarla bir araya geldi.

Büyüksehir Belediyesi bürokratlari, sivil toplum kurulusu temsilcileri ve partililerin katildigi toplantida muhtarlarla tek tek tokalasan Baskan Çerçioglu, Incirliova’nin Aydin’in önemli ilçelerinden biri oldugunun altini çizerek birçok hizmeti ve projeyi Incirliova’da  hayata geçireceklerini ifade etti.

INCIRLIOVA’YA YATIRIM HAMLESI

 Il geneline yaptigi yatirim hamlesine devam eden Topuklu Efe,  Aydin’in önemli ilçelerinden olan Incirliova’ya hizmet merkezi kazandiriyor.

Muhtarlarin, halka verilen hizmet çalismalarimizda önemli bir yere sahip oldugun belirten Baskan Çerçioglu’un konusmasi sik sik muhtarlarin alkislariyla kesildi.  Baskan Çerçioglu,   “Ben bir yere gelirsem müjdelerle gelirim. Baskalari gibi Turist gezisi yapmaya gelmem. Incirliova’ya muhtarlarimizin yanina da müjdelerle geldim. Incirliova  hizmetin en iyisini hak ediyor. Bunun için Incirliova halkina hizmet merkezi kazandiriyoruz. Merkezde,  çok amaçli salonlar, sinema, kültür merkezleri bulunacak. Ayrica Mayis ayinda Damizlik koyun çiftligi kuracagiz. Bu sayede vatandaslarin ekonomisine katkida bulunacagiz. Incirliova yas sebze ve meyve hali de en yakin zamanda hizmete girecek.  Muhtarlarimiz ile birebir görüserek sorunlarini dinleyip, isteklerini yerine getiriyoruz. Ben oldugum sürece Aydin il genelinde oldugu gibi Incirliova’da hiçbir muhtarimizin sorunu kalmayacak. Halk ister Büyüksehir yapar” dedi.

Muhtarlar Incirliova ya yaptigi hizmetlerden dolayi Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na tesekkür ettiler.

Baskan Çerçioglu, 36 yil süresince muhtarlik görevini yürüten Zafer mahallesi Muhtari Mehmet Aytekin, Kurtulus Mahallesi Muhtari Ünal Dirik ile 23 yildir hizmet veren Hamitler Mahalle muhtari Mehmet Atar’a hizmetlerinden dolayi plaket verdi.  

|