ÇANAKKALE 1915 MÜZESİ BOZDOĞAN’DA

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu yoğun ilgi gören Çanakkale 1915 savaş Malzemeleri Müzesi’ni Aydınlılarla buluşturmaya devam ediyor.
Haber Tarihi: 05.04.2017
|

Müze Bozdogan’da vatandaslarin ziyaretine açildi.

Açilisi gerçeklestirmek üzere Bozdogan’a giden Baskan Çerçioglu’nu, Bozdoganlilar büyük bir ilgiyle karsiladi.  Açilisa CHP Il Baskani Bayram Inci, Bozdogan Belediye Baskani Salim Tümer Apaydin, mahalle muhtarlari, sivil toplum kuruluslari temsilcileri ve çok sayida vatandas katildi.

BASKAN ÇERÇIOGLU BOZDOGANLILARA 3 MÜJDE VERDI

Ilçe Belediyesi dügün salonu önünde yogun bir kalabalik tarafindan karsilanan Baskan Çerçioglu,  Bozdoganlilara 3 müjde verdi.

Baskan Çerçioglu, “Bozdogan’a hiç bir zaman elim bos gelmiyorum bugünde 3 müjdeyle geldim,  haftaya Hizmet Binamizin temelini sizlerle beraber atacagiz. Yakinda Kültür Merkezimizinde temelini atacagiz. 3 üncü müjdemizi de ilerleyen günlerde açiklayacagiz Bozdoganimiz’a simdiden hayirli ugurlu olsun. ”dedi.

Sergi açilisinda konusan Bozdogan Belediye Baskani Salim Tümer Apaydin ise Çanakkale müze sergisini Bozdogan’a getiren Baskan Çerçioglu’na katkilarindan dolayi Bozdogan halki adina tesekkür etti.

Çanakkale 1915 Savas Malzemeleri Müzesi’nin ilçelere tasinmasinin oldukça zor oldugunu ifade eden Baskan Çerçioglu, “  17 ilçeden talep var. Gidemedigimiz ilçelere buradan söz veriyorum seneye Çanakkale 1915 Savas Malzemeleri Müzesi’ni bu ilçelerimize götürecegiz. Bu ilgi beni çok mutlu ediyor. Özellikle gençlerimiz Çanakkale ruhunu içlerinde tasiyorlar. “dedi.

Baskan Çerçioglu sergiyi gezdikten sonra pazar yerine kurulan Aydin Büyüksehir Belediyesi’nin sehitler anisina gerçeklestirdigi hayra katilarak Bozdoganlilara pilav dagitti. Sonrasinda Pazar ve çarsi esnafina hayirli isler diledi.  Çanakkale 1915 Savas Malzemeleri Müze sergisi 9 Nisan aksamina kadar Bozdogan’da ziyaretçilerine açik olacak.

|