BAŞKAN ÇERÇİOĞLU ÇANAKKALE MÜZESİNİ SULTANHİSAR’DA AÇTI

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın’da yoğun ilgi gören Çanakkale 1915 savaş malzemeleri müze sergisini ilçelerde de vatandaşlarla da buluşturmaya devam ediyor.
Haber Tarihi: 31.03.2017

Sultanhisar Belediyesi sergi salonunda açilan sergiye Büyüksehir Belediye Baskani yani sira, CHP Aydin Milletvekili Hüseyin Yildiz, CHP Il Baskani Bayram Inci, Sultanhisar Belediye Baskani Osman Yildirimkaya, mahalle muhtarlari, sivil toplum kuruluslari temsilcileri, ögrenciler ve vatandaslar katildi.

BASKAN ÇERÇIOGLU’NU SULTANHISAR’DA GENÇLER KARSILADI

Yogun bir kalabalik tarafindan karsilanan Baskan Çerçioglu’nu Belediye önünde gençler karsiladi. Baskan Çerçioglu, Çanakkale ruhunu Aydin il genelinde yasatacaklarini belirtti. Sultanhisar Belediye Baskani Osman Yildirimkaya ise Çanakkale müze sergisini Sultanhisar’ a getiren Baskan Çerçioglu’na Sultanhisar halki adina tesekkür etti.

Sergi açilisindan sonra pazar girisinde kurulan çadirda vatandaslara pilav dagitan Baskan Çerçioglu sonrasinda pazari dolasarak alisveris yapti.

Sultanhisar taksi duragini ziyaret eden Baskan Çerçioglu’na taksici esnafi çiçek taktim etti.

Çanakkale müze sergisi 2 Nisan aksamina kadar Sultanhisar’da ziyaretçilerine açik olacak.