BAŞKAN ÇERÇİOĞLU ÜRETİCİYE DESTEK OLMAYA DEVAM EDİYOR

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, üreticiye destek olmaya devam ediyor.
Haber Tarihi: 27.03.2017
|

Baskan Çerçioglu Çanakkale 1915 savas malzemeleri müzesi sergi açilisi için geldigi Koçarli’da üreticilere de destek olarak çiftçilere zeytin fidani dagitti.

 ÇERÇIOGLU ZEYTIN FIDANI DAGITTI

2017 yili Ocak ayi içerisinde görülen asiri kar yagisi ve hortum nedeniyle zeytin agaçlari zarara ugrayan çiftçilerin basvurusu üzerine 620 adet fidan dagitiminin yapildigini belirten Baskan Çerçioglu, “Her zaman Aydin Büyüksehir Belediyesi olarak çiftçimizin ve üreticimizin yanindayiz. Yaninda olmaya da devam edecegiz” dedi.  Baskan Çerçioglu’nun destekleri sayesinde moral bulduklarini ifade eden Koçarlili üreticiler,  “Her zaman üreticinin yaninda olan bir Topuklu  Efe var. Allah razi olsun. Kar yagisinda ugradigimiz zarar karsisinda bizlere büyük moral oldu. Topuklu Efe’ye çok tesekkür ederiz” seklinde konustular.

Fidan dagitimindan sonra Koçarli mahalle muhtarlariyla bir araya gelen Baskan Çerçioglu muhtarlarin sorunlarini dinledi.

“IYI KI VARSIN TOPUKLU EFE”

Koçarli pazar ve çarsi esnafini gezen Baskan Çerçioglu’na Koçarli halki yogun ilgi gösterdi. Pazar esnafina hayirli isler dileyen ve vatandaslara elleriyle pilav dagitan Baskan Çerçioglu, vatandaslarla bol bol fotograf çektirip sohbet etti. Karsilarinda bir anda Topuklu Efe’yi gören Koçarli halki “Allah seni basimizdan eksik etmesin. Iyi ki varsin” sözleriyle duygularini ifade ettiler. 

|