BAŞKAN ÇERÇİOĞLU ÇANAKKALE MÜZESİNİ KOÇARLI’DA AÇTI

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın’da yoğun ilgi gören Çanakkale 1915 savaş malzemeleri müze sergisini ilçelerde de açmaya devam ediyor.
Haber Tarihi: 27.03.2017

Baskan Çerçioglu Çine’den sonra Koçarli halkini Çanakkale sergisiyle bulusturdu.

Aydin Büyüksehir Belediyesi Koçarli Belediyesi sergi salonunda açilan sergiye CHP Aydin Milletvekili Metin Lütfi Baydar, CHP Il Baskani Bayram Inci, Koçarli Belediye Baskani Mutlu Öztürk, mahalle muhtarlari, sivil toplum kuruluslari temsilcileri ögrenciler ve vatandaslar katildi.

Ögrencilerin çiçeklerle karsiladigi Baskan Çerçioglu, Çanakkale ruhunu Aydin il genelinde yasatacaklarini belirtti. Koçarli Belediye Baskani Mutlu Öztürk ise Çanakkale müze sergisini Koçarli’ya getiren Baskan Çerçioglu’na Koçarli halki adina tesekkür etti. Çanakkale müze sergisi 30 Mart aksamina kadar Koçarli’da ziyaretçilerine açik olacak.