BÜYÜKŞEHİR’DEN KADINLAR GÜNÜNE ÖZEL ETKİNLİK

Aydın Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları ve Türk Sanat Müziği Korosu Kadınlar Gününe özel Şükran Güngör – Yıldız Kenter Kültür Merkezi ve Tiyatro Salonu’nda iki gün etkinlik düzenledi.
Haber Tarihi: 10.03.2017

Sehir Tiyatrosu Genç Tiyatro Atölyesinin hazirladigi ve yönetmenligini Murat Uysal’in yaptigi “Bir Sessiz Çiglik” adli oyun ile yine ayni aksam Kadinlar Tiyatrosu tarafindan hazirlanan yönetmenligini Hilal Hasanov’in yaptigi  “ Görüsmelik ” adli her iki oyunda vatandaslardan alkis aldi.

9 Mart aksami ise Türk Sanat Müzigi Korosu, Sef Murat Akyüzlü yönetiminde konser verdi.  Kadinlar Günü’ne özel 26 eser seslendiren Koro Aydinli sanatseverlerden büyük begeni aldi. Konser sonunda hep bir agizdan Izmir marsi söylendi.

Vatandaslar, sanata ve sanatçiya verdigi desteklerden dolayi Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür etti.