KADIN ÇİÇEK ÜRETİCELERİ BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

Çine İlçesine bağlı Mutaflar Mahallesi'nde kadın çiçek üreticileri 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü dolayısıyla Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret etti.
Haber Tarihi: 08.03.2017
|

Büyüksehir Belediyesi Encümen Salonu’nda gerçeklesen ziyarette Çine Belediye Baskani Salih Dinçer’de yer aldi.

 “BASKAN ÇERÇIOGLU'NU ALLAH BASIMIZDAN EKSIK ETMESIN”

Çine Ilçesine bagli Mutaflar Mahallesi'nde kadin çiçek üreticilerinin yetistirdikleri çiçekleri alarak hem kadin istihdamina hem de ekonomiye katki saglayan Baskan Çerçioglu’na Emekçi Kadinlar Gününde ziyaret etmek istediklerini belirten kadin üreticiler, “Sayin baskanimiz Özlem Çerçioglu'nun destegi bizler için çok önemli ve hiçbir zaman desteklerini esirgemediler. Ne kadar tesekkür etsek azdir. Allah kendisini basimizdan eksik etmesin” diye konustular.

“ÇOCUKLARIMIZ ÇERÇIOGLU SAYESINDE OKULA GIDIYOR”

Baskan Çerçioglu ile bir arada olmaktan heyecan duyduklarini belirten kadin üreticiler, “Çiftçi ve üreticinin yüzü Büyüksehir Belediye Baskanimiz Özlem Çerçioglu sayesinde gülmeye basladi. Torunumuzu, çocuklarimizi Özlem Baskanin üreticiye verdigi destek sayesinde okutmaya basladik. Kendimize güvenimiz ve ekonomik gücümüz artti. Mutlulugumuzu tarif edemeyiz” seklinde duygularini ifade ettiler.

8 Mart Dünya Emekçi Kadinlar günü gibi özel ve anlamli bir günde yapilan ziyaretten dolayi kadin çiçek üreticilerine tesekkür eden Baskan Çerçioglu, “Ben her zaman üreticimizin yanindayim. Mutaflar çiçek üreticilerimize bir kadin olarak destek olmaya devam edecegim. Böylesine anlamli bir günde ziyaret ettiginiz için çok tesekkür ediyorum” diye konustu. Kadin üreticiler ziyaret sonunda Baskan Çerçioglu’na çiçek ve yerel ürünlerden hediye ettiler.

|