AŞAĞIYAKACIK VE OVACIK HALKI BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NU BAĞRINA BASTI

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Nazilli ilçesi Aşağıyakacık ve Ovacık mahallelerinde vatandaşlarla buluştu.
Haber Tarihi: 04.03.2017
|

Vatandaslar ve Asagiyakacik mahalle muhtari Muammer Fidan tarafindan görkemli bir sekilde karsilanan Baskan Çerçioglu’na özellikle kadinlarin ilgisi büyüktü. Asagiyakacik halkinin ilgisi karsisinda güçlükle ilerleyebilen Baskan Çerçioglu ile tokalasmak için mahalle meydaninda uzun kuyruk olustu. Baskan Çerçioglu, vatandaslarin sorunlarini dinledi, bol bol sohbet etti.

BASKAN ÇERÇIOGLU ELLERIYLE YUFKA AÇTI, ÖGRENCILERIN SEVGISI GÖRÜLMEYE DEGERDI

Kadin mehteran takiminin da ilgi gördügü mahalle ziyaretinde Baskan Çerçioglu, elleriyle yufka açti. Daha sonra Asagiyakacik ilkögretim okulunu ziyaret eden Baskan Çerçioglu’na ögrencilerin sevgisi görülmeye degerdi. 

BASKAN ÇERÇIOGLU ISTEKLERIMIZI YERINE GETIRDI

Mahalle halki adina Baskan Çerçioglu’na tesekkür eden Asagiyakacik mahalle Muhtari Fidan “Hizmetleriyle tüm Türkiye’ye örnek olmus olan Büyüksehir Belediye Baskanimiz Özlem Çerçioglu davetimizi kirmayarak mahallemize konuk oldu. Çok mutlu olduk. Sayin Baskanimiz Çerçioglu, bir sözümüzle bütün isteklerimizi yerine getirdi. Mahalle halkinin en büyük sorunu olan yol sorunu dâhil birçok hizmeti gerçeklestirdi. Baskan Çerçioglu’na mahallem ve sahsim adina çok tesekkür ediyorum” diyerek Baskan Çerçioglu’na tesekkür plaketi verdi. 

Mahalle sakinleri Baskan Çerçioglu’nu mahallelerinde agirlamaktan dolayi çok mutlu olduklarini ifade ederek, “Asagiyakacik ve Ovacik mahallesi Baskan Çerçioglu sayesinde hizmet gördü. Ayagimiza kadar gelerek sorunlarimizi dinledi, bizlerle sohbet etti.  Allah Baskan Çerçioglu’nu basimizdan eksik etmesin” diyerek duygularini ifade ettiler. Baskan Çerçioglu ayrica Ovacik mahallesinde yol çalismalarini yerinde inceledi.

|