Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı

I L A N

AYDIN BÜYÜKSEHIR BELEDIYE BASKANLIGINDAN

 

1- Aydin Ili Didim Ilçesi Cumhuriyet Mahallesi tapunun 2338 ada 2 parsel nolu 26.525,26 m² yüzölçümlü tasinmaz üzerindeki Terminal içerisinde bulunan ve asagida listede belirtilen Yazihaneler ve Dükkanin, 2886 Sayili Devlet Ihale Kanununun 45.maddesi uyarinca Açik Teklif Usulü ile kira ihaleleri yapilacaktir.

2- Ihale 05.04.2017 tarihinde saat 12:00 de baslayacak ve istekliler ihale sirasina göre içeri alinacaktir. Ihale Güzelhisar Mahallesi Istiklal Caddesi No:4 adresinde bulunan Büyüksehir Belediyesi Hizmet Binasinin 6.katindaki Encümen toplanti salonunda Encümen huzurunda yapilacaktir.

3- Ihaleye katilan Gerçek Kisiler a)Büyüksehir Belediyemize borcu bulunmadigina dair yazi b)Nüfus cüzdan fotokopisi c)Ikametgah ilmühaberi d)Iletisim bilgileri beyani e)Ihale dokümaninin satin alindigina dair belge f)% 3 geçici teminat bedelinin yatirildigina dair dekont g)Yazihaneler için basvuruda bulunanlar Ulastirma Denizcilik ve Haberlesme Bakanligindan alinmis olan F1 veya F2 Yetki Belgesini D1 veya B1 Yetki Belgesini ve Karayollari Düzenleme Genel Müdürlügünden alinmis hat iznini; Tüzel Kisiler a)Büyüksehir Belediyemize borcu bulunmadigina dair yazi b)Kurulus sözlesmesinin asli c)Yönetim kurulu imza sirküleri d)Adres ve iletisim bilgileri beyani e)Vergi levhasi f)Oda sicil kayit belgesi g)ihale dokümaninin satin alindigina dair belge h)% 3 geçici teminat bedelinin yatirildigina dair dekont i)Yazihaneler için basvuruda bulunanlar Ulastirma Denizcilik ve Haberlesme Bakanligindan alinmis olan F1 veya F2 Yetki Belgesini D1 veya B1 Yetki Belgesini ve Karayollari Düzenleme Genel Müdürlügünden alinmis hat iznini, asagida belirtilen tarihteki ihale saatine kadar Güzelhisar Mahallesi Istiklal Caddesi No:4 adresinde bulunan Büyüksehir Belediyesi Hizmet Binasinin 6.katindaki Encümen toplanti salonunda Ihale Komisyon Baskanligina eksiksiz olarak teslim etmeleri gerekmektedir.

4-Asagidaki listede belirtilen ihalelere iliskin sartname, ekleri ve ihale dosyasi Cumhuriyet Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No:40 adresindeki ASKI Genel Müdürlügü Hizmet Binasinin 4.katindaki Emlak ve Istimlak Dairesi Baskanligi Kira Tahsis Sube Müdürlügünden mesai saatleri içinde 200 TL karsiligi temin edilebilir. Ihaleye katilabilmek  için dosya bedeli olan 200 TL nin ödenmesi zorunludur. Aksi takdirde ihaleye katilamaz.

5-Ihaleye katilacak kisilerin ihalelere katilma yasakli olmamasi gerekmektedir.

6- Ihale Komisyonu olarak Encümen  ihaleyi yapip yapmamakta serbesttir.                                                                                       

                                                                                                                                                           Is bu ilan 6 maddeden ibarettir

 

S.
No

Ilçesi

Mahalle

Adres

Vasfi

Kullanim Alani (m²)

Yillik Kira Tahmini
Bedeli
(TL/YIL)

Geçici
Teminati
(TL)

Kira
Süresi
(YIL)

1

Didim

Cumhuriyet

Terminal 3 Nolu

Yazihane

11

7.000

210

3

2

Didim

Cumhuriyet

Terminal  12 Nolu

Yazihane

10

6.700

201

3

3

Didim

Cumhuriyet

Terminal  13 Nolu

Yazihane

10

6.700

201

3

4

Didim

Cumhuriyet

Terminal  14 Nolu

Yazihane

17,60

9.000

270

3

5

Didim

Cumhuriyet

Terminal  3 Nolu

Dükkan

6,44

6.000

180

3

 

|