BAŞKAN ÇERÇİOĞLU MESCİTLİ KEŞKEK HAYRINA KATILDI

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Nazilli ilçesi Mescitli mahallesinde gerçekleştirilen keşkek hayrına katıldı.
Haber Tarihi: 26.02.2017
|

Mescitli Mahalle Muhtari Nazmi Öztürk ve mahalle sakinleri tarafindan karsilanan Baskan Çerçioglu’na  ilgi her gittigi yerde oldugu gibi yine çok büyüktü.

Özellikle bayanlarin yogun ilgisi ve sevgisi karsisinda ilerlemekte zorluk çeken Baskan Çerçioglu’na mahalleli bayanlar yazma hediye etti.

“ÇERÇIOGLU’NUN HIZMETLERINDEN ÇOK MEMNUNUZ”

 Mescitli Mahalle Muhtari Nazmi Öztürk, her yil geleneksel olarak gerçeklestirdikleri keskek hayrina Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’nun katilmasi nedeniyle mahalle olarak mutlu olduklarini belirterek, “Bu yilda geleneksel keskek hayrimiza olan ilgi büyüktü. Sayin Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu keskek hayrimiza gelip bizleri onurlandirdi, kendisini agirlamaktan dolayi büyük seref duyduk. Mahallemize, Nazilli’ye ve il genelinde yapmis oldugu hizmetlerden çok memnunuz. Kendisine çok tesekkür ediyoruz” diye konustu.

Gösterilen ilgi nedeniyle Mescitli Mahallesi halkina tesekkür eden Baskan Çerçioglu daha sonra Nazilli Yazirli Mahallesi kahvehanesinde oturup vatandaslarla sohbet etti. 

|