BAŞKAN ÇERÇİOĞLU ÇİNE ESNAFI VE ODA BAŞKANLARINI ZİYARET ETTİ

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, CHP Muğla Milletvekilleri Nurettin Demir ve Akın Üstündağ ile birlikte Çine esnafını ziyaret etti, hayırlı işler diledi.
Haber Tarihi: 24.02.2017
|

Baskan Çerçioglu ayrica CHP’li vekillerle birlikte Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odasi Baskani Metin Uyar, Çine Soförler ve Otomobilciler Odasi Baskani Bircan Öter, Çine Ziraat Odasi Baskani Özkan Atigan’i  oda hizmet binalarinda ziyaret etti.

Baskan Çerçioglu’nu Çine esnaf ziyaretleri sirasinda yediden yetmise her kesimden vatandas ve Çine esnafi büyük ilgi ile karsiladi.

“ TOPUKLU EFE ILE GURUR DUYORUZ”

Çine’de hayata geçirdigi projeler ve verdigi hizmetlerden dolayi Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür eden Çineli vatandaslar ve oda baskanlari “Sizi Allah basimizdan eksik etmesin. Aydin Büyüksehir Belediyesi Çine’ye il genelinde oldugu gibi büyük hizmet veriyor. Yaptigi hizmet ve yatirimlardan dolayi Topuklu efe ile gurur duyuyoruz. Baskanimiz Çerçioglu her zaman esnafin yaninda” diyerek Baskan Çerçioglu’na tesekkürlerin ifade ettiler.   

|