BAŞKAN ÇERÇİOĞLU ÇİNE DEVE GÜREŞİ FESTİVALİNE KATILDI

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu 28. Çine Deve Güreşi Festivali’ne katıldı.
Haber Tarihi: 19.02.2017
|

Ege, Marmara ve Akdeniz bölgelerinden 110 pehlivan deve gürestigi Çine Deve Güresi’ne katilan Baskan Çerçioglu’nu güres alani girisinde Çine Belediye Baskani Enver Salih Dinçer, Karpuzlu Belediye Baskani Tugrul Ozan, Yenipazar Belediye Baskani Zafer Savci,  Sultanhisar Belediye Baskani Osman Yildirimkaya, Bozdogan Belediye Baskani Tümer Apaydin, Didim Belediye Baskani Deniz Atabay karsiladi. Dinçer, Baskan Çerçioglu’na deveci posusu hediye etti.

Baskan Çerçioglu’na her gittigi yerde oldugu gibi Çine’de de büyük ilgi vardi. Baskan Çerçioglu’nun güres arenasinda halki selamlamasi ile güres alaninda büyük cosku yasanirken, vatandaslar Baskan Çerçioglu’na alkislarla eslik etti.

Çine Belediye Baskani Enver Salih Dinçer, Baskan Çerçioglu’na gürese katilimindan dolayi tesekkür ederek, “Bu yil 28.’üncüsünü düzenlemis oldugumuz Çine Deve Güresi Festivali yogun ilgi gördü.  Aydin Büyüksehir Belediye Baskanimiz Sayin Özlem Çerçioglu’nun güresimize katilarak bizleri onurlandirmasindan dolayi çok mutluyuz. Çine halki adina kendisine çok tesekkür ediyorum” diye konustu.

Çineliler Baskan Çerçioglu ile tokalasmak için adeta birbirleriyle yarisirken Baskan Çerçioglu güresleri izledikten sonra yogun sevgi seli esliginde Çine’den ayrildi.

|