BAŞKAN ÇERÇİOĞLU SU ALTI FOTOĞRAF SERGİSİNİ AÇTI

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Kuşadası Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği işbirliği ile gerçekleşen “Derin Tutku” isimli su altı fotoğraf sergisinin açılış törenine katıldı.
Haber Tarihi: 16.02.2017
|

KUFSAD Baskani Levent Köylü Baskan Çerçioglu’na tesekkür ederek,  “Deniz altinda yakaladigimiz fotograf karelerini sizlerle paylasmak için buradayiz. Fotograflar büyük emekle çekilmis fotograflardir. Bugün yanimizda olan tüm dostlarimiza ve Sayin Aydin Büyüksehir Belediye Baskanimiz Özlem Çerçioglu’na çok tesekkür ederim” dedi.

Vali Yazicioglu Kültür Merkezi'nde KUFSAD’li fotografçilarin çektigi fotograflardan olusan serginin açilis kurdelesini kesen Baskan Çerçioglu daha sonra su alti fotograflarindan olusan sergiyi gezdi.

Dernek üyelerinden Ahmet Azbazdar, Eser Pasa, Bülent Çalimli, Cumhur Gedikoglu, ve Rüstü Kirman’a ait sergideki su alti fotograflarini tek tek inceleyen Baskan Çerçioglu emegi geçenlere tesekkür etti.  Sergi 22 Subat tarihine kadar 09.00-17.30 saatleri arasinda açik olacak.

|