SÖKE, DİDİM VE BUHARKENT MAHALLE MUHTARLARINDAN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, yönetimlerin en önemli ayağını oluşturan muhtarlar ile bir araya gelmeye devam ediyor.
Haber Tarihi: 14.02.2017
|

Söke, Didim ve Buharkent mahalle muhtarlari Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’nu ziyaret etti.

Mahallelerin sorunlarina kisa sürede çözüm üretmek ve halkin beklentilerine cevap verebilmek amaciyla muhtarlar ile bir araya gelmeye devam edeceklerini söyleyen Baskan Çerçioglu, mahalle muhtarlarina ziyaretleri nedeniyle tesekkür etti.

“TEK AMACIMIZ AYDIN HALKINA HIZMET”

Baskan Çerçioglu, toplantida simdiye kadar yapilan hizmetler hakkinda bilgi verdi, bundan sonraki süreçte yapilacak olan yatirim ve hizmetleri anlatti.

Baskan Çerçioglu, vatandaslarin istekleri dogrultusunda kaliteli hizmet vermeye devam edeceklerini belirterek “Muhtarlarimiz, halkimiza verecegimiz hizmet çalismalarimizda önemli bir yere sahiptir. Her zaman muhtarlarimizin yanindayiz. Tek amacimiz Aydin halkina hizmet etmek.  Sosyal belediyecilik anlayisiyla felsefemiz halk ister büyüksehir yapar” dedi.

Muhtarlar, Aydin il genelinde yaptigi hizmetlerden ve basarili çalismalarindan dolayi Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür ettiler, hatira fotografi çektirdiler.

|