Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat Ayı I. Birleşim Meclis Karar Özetleri

AYDIN BÜYÜKSEHIR BELEDIYE MECLISI SUBAT AYI 14.02.2017

TARIHLI I. BIRLESIM MECLIS KARAR ÖZETLERI

Karar No:48

Karar: Aydin Büyüksehir Belediye Meclisinin 12.01.2017 tarihli Ocak Ayi Meclis Toplantisinin II. Birlesimine ait zabit özetinin okunan haliyle kabulüne toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

Karar No:49

Karar:Aydin Büyüksehir Belediyesi Makine Ikmal Bakim ve Onarim Dairesi Baskanliginin 2017 Mali Yili Bütçesi, (T-1) cetveline 6 (alti) adet çekici, 5 (bes) adet treylerin (semi-treyler, dorse vb.) islenmesine ve araçlarin Devlet Malzeme Ofisinden satin alinmasina toplantiya katilan üyelerin oybirligi ile karar verildi.

Karar No:50

Karar: Mülkiyeti Aydin Büyüksehir Belediyesine ait Sultanhisar Ilçesi Hisar Mahallesi, 198 ada, 50 parsel numarasinda kayitli 21.828,17 m² yüzölçümlü tarla vasifli tasinmazin Atik Su Aritma Tesisi olarak kullanilmasi amaciyla Aydin Su ve Kanalizasyon Idaresi Genel Müdürlügüne devir edilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligi ile karar verildi.