BAŞKAN ÇERÇİOĞLU YAVUZKÖY’Ü ZİYARET ETTİ

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Köşk ilçesi Yavuzköy mahallesini ziyaret etti.
Haber Tarihi: 12.02.2017

Yavuzköy mahalle muhtari  Yasar Kocabas ve mahalle sakinlerinin karsiladigi Baskan Çerçioglu vatandaslarla bol bol sohbet ederek istek ve taleplerini dinledi.

Baskan Çerçioglu’nu yogun ilgi gösteren Yavuzköylüler, her zaman vatandaslarin yaninda oldugu için ve il genelinde yaptigi hizmetlerden dolayi Baskan Çerçioglu’na tesekkür ettiler.

Gösterilen ilgiye tesekkür eden Baskan Çerçioglu her zaman halk ile iç içe olmaktan dolayi mutlu oldugunu belirterek, “Aydin il genelinde yaptigimiz yatirim hamlesi hizla devam etmekte. Ben her zaman vatandaslarimizin yanindayim. Sosyal belediyecilik anlayisliyla Aydin halkinin istegi dogrultusunda kaliteli hizmet vermeye devam edecegiz” diye konustu.

Vatandaslarimiza hak ettikleri etkin ve kaliteli hizmeti sunmak için çalismaya devam edeceklerini ifade eden Baskan Çerçioglu, birçok önemli projeyi Aydinlilarin hizmetine sunacaklarini belirtti.