KUYUCAK VE KUŞADASI MAHALLE MUHTARLARINDAN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA ZİYARET

Kuyucak ve Kuşadası Mahalle muhtarları Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret etti.
Haber Tarihi: 10.02.2017
|

Baskan Özlem Çerçioglu,  mahalle muhtarlarina ziyaretleri nedeniyle tesekkür etti. Baskan Çerçioglu, toplantida simdiye kadar yapilan hizmetler hakkinda bilgi verdi, bundan sonraki süreçte yapilacak olan hizmetleri anlatti.

“HALK ISTER BÜYÜKSEHIR YAPAR”

Muhtarlarin vatandasla kurumlar arasinda köprü görevi üstlendigini belirten Baskan Çerçioglu, “Yönetimlerin en önemli ayagini muhtarlarimiz olusturur.  Büyüksehir Belediyesi olarak her zaman muhtarlarimizin yanindayiz. Karsilikli fikir alisverisinde bulunuldu” diye konustu. Baskan Çerçioglu, vatandaslarin  istekleri dogrultusunda kaliteli hizmet vermeye devam edeceklerini belirterek, “Sosyal belediyecilik anlayisiyla bizim felsefemiz halk ister büyüksehir yapar. 17 ilçenin tamaminda çalisiyoruz. Yatirim hamlemiz hizla devam etmekte. Tek amacimiz Aydin halkina hizmet etmek” dedi.

Aydin Büyüksehir Belediyesi’nin basarili çalismalari ve Kuyucak ve Kusadasi’na yapilan hizmetler hakkinda bilgiler alan muhtarlar, yapilan hizmetlerden dolayi gurur duyduklarini belirterek, muhtarlarin sorunlariyla her zaman yakindan ilgilenen Baskan Çerçioglu’na tesekkür ettiler. Kuyucak Çobanisa mahalle muhtari Sehmuz Mizrak baskan Çerçioglu’na ziyaret anisina çiçek takdim etti. 

|