BAŞÇAYIR’LI MİNİKLER TİYATRO HEYECANINI YAŞADI

Aydın Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Aydın il genelinde turnelerine tüm hızıyla devam ediyor.
Haber Tarihi: 09.02.2017

Kösk ilçesi Basçayir Ilkokulu'nda gerçeklesen “Ceviz ile Karinca Dost Olunca” çocuk tiyatrosuyla Kösklü minikler tiyatro ile tanisti.

Büyüksehir Belediyesi Sehir Tiyatrosu, Kösk Basçayir’da genel sanat yönetmenligini Hilal Hasanov’un, yönetmenligini Taner Barlas’in yaptigi “Ceviz ile Karinca Dost Olunca” adli müzikli çocuk oyununu sahneye koydu. Ögrenciler tiyatroya yogun ilgi gösterirken ilk kez tiyatro heyecanini yasamis oldular.

MINIKLERDEN BASKAN ÇERÇIOGLU’NA TESEKKÜR

Sehir tiyatrosunu Kösk Basçayir’a getiren Baskan Çerçioglu’na çok tesekkür eden minik ögrenciler “Baskanimiz Özlem Çerçioglu’nu çok seviyoruz. Sehir tiyatrosunu ayagimiza kadar getirerek bizleri ilk kez tiyatro ile bulusturdu. Çok tesekkür ediyoruz”  diyerek duygularini ifade ettiler. Aydin Büyüksehir Belediyesi Sehir Tiyatrosu önümüzdeki günlerde il genelinde oyunlarini sahnelemeye devam edecek.