TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ BAŞKANI FEYZİOĞLU: “NİSAN AYINDA GÖRÜŞÜRÜZ”

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu makamında ziyaret etti.
Haber Tarihi: 09.02.2017

Izmir Baro Baskani Aydin Özcan, Mugla Baro Baskani Cumhur Uzun, Sakarya Baro Baskani Zafer Kazan ve Aydin Baro Baskani Gökhan Bozkurt’un da katildigi ziyarette Feyzioglu "Anayasa degisikligi ve Baskanlik Sistemini tartisiyoruz" konulu panele katilmak üzere Aydin’a geldigini söyleyerek, “Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Sayin Özlem Çerçioglu’nu ziyaret etmekten dolayi son derece mutluyum. Anayasa degisikligi referandumuna iliskin degerlendirmeleri zaten ayrintili konusacagiz. Ben burada sadece “Nisan ayinda görüsürüz” demek istiyorum” diye konustu.

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu yaptigi nazik ziyaretlerinden dolayi Türkiye Barolar Birligi Baskani Av. Prof. Dr. Metin Feyzioglu’na tesekkür etti.