“BAŞKAN ÇERÇİOĞLU TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLMUŞTUR”

İncirliova CHP İlçe örgütü Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu makamında ziyaret etti.
Haber Tarihi: 07.02.2017
|

Ziyarete Incirliova CHP ilçe Baskani Cemal Özbay, Incirliova CHP Kadin Kollari Baskani Gülnaz Kocaoglu, Incirliova CHP Gençlik Kollari Baskani Mehmet Aytürk ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katildi.

“BÜYÜKSEHIR BELEDIYE BASKANIMIZIN YANINDAYIZ”

Özbay, Incirliova’da Sayin Baskan Özlem Çerçioglu’na duyulan sevgi ve selamlari iletmek üzere yeni yönetimimizle tanisma ziyareti yaptiklarini belirterek, “Yönetim Kurulu üyelerimiz ve partililerimiz ile birlikte, CHP’nin Incirliova’da hak ettigi yere gelmesi için var gücümüzle çalisacagiz” dedi. Baskan Özlem Çerçioglu’nun yaptigi hizmetler ile Türkiye’ye örnek oldugunu belirten Özbay, “ Özlem Çerçioglu ile Aydin çagdas ve modern bir sehre kavusmustur. Baskanimizin hizmetleri ve hayata geçirdigi projeleri ile gurur duyuyoruz. Incirliova’ya da el birligi ile hizmeti vermeye devam edecegiz” diye konustu.

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, CHP Incirliova Ilçe Örgütünün gerçeklestirmis oldugu ziyaretten duydugu memnuniyeti ifade ederek, “Biz Büyüksehir olarak halkimiz için çalismaya, yeni hizmet ve projeler üretmeye devam edecegiz. Destekleriniz ve nazik ziyaretiniz nedeniyle çok tesekkür ediyorum, Incirliova ilçe yönetimine görevlerinde basarilar diliyorum” dedi.

|