NAZİLLİ TİCARET ODASI’NDAN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA ZİYARET

Nazilli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Arslan ve yönetim kurulu üyeleri Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.
Haber Tarihi: 07.02.2017

Nazilli Ticaret Odasi Yönetim Kurulu Baskani Nuri Arslan, yönetim kurulu olarak Baskan Çerçioglu’nu ziyaret ettiklerini belirterek,  ziyarette Nazilli Ticaret Odasi’nin çalismalari ve faaliyetleri hakkinda bilgiler verdi.

Yapilan ziyaretten dolayi Nazilli Ticaret Odasi yönetimine tesekkür eden Baskan Çerçioglu “Nazilli ve Aydin’da bulunan tüm odalarimiz bizim için önemli ve degerlidir. Her zaman Nazilli Ticaret Odasi ile Aydin Büyüksehir Belediyesi olarak isbirligine haziriz. Nazilli Ticaret Odasi yönetimine bundan sonraki çalismalarinda basarilar diliyorum” diye konustu.