BÜYÜKŞEHİR KONSERVATUARI ATAEYMİR’DE KONSER VERDİ

Aydın Büyükşehir Belediyesi Konservatuar eğitmenleri Karacasu Ataeymir Mahallesi düğün salonunda konser verdi.
Haber Tarihi: 03.02.2017

Ataeymir mahallesini sanatla bulusturmaya devam eden Baskan Çerçioglu’na Karacasu ve Ataeymir halki tiyatro ve konser için tesekkür etti.

Büyüksehir Belediyesi Konservatuar egitmenleri Ataeymir mahallesinde yasayan vatandaslardan tam not aldi. Birbirinden güzel eserler seslendiren egitmenlere vatandaslarda eslik etti.

ASKER ADAYLARINDAN ZEYBEK OYUNU

Asker adaylarini sahne önüne çagiran egitmenler, oyun havalari ve zeybek oyunlariyla askerleri doyasiya eglendirdi.

Ataeymir mahalle Muhtari Gültekin Uysal, ekibe konser sonunda çiçek takdim ederken, “Iki gündür Ataeymir mahallemiz adeta sanata doydu. Çocuklarimiz tiyatroyla bulustu, halkimiz konser ve tiyatroyla güzel vakit geçirdi. Mahalle halkim adina Aydin Büyüksehir Belediye Baskani sayin Özlem Çerçioglu’na bizi sanatla bulusturdugu için çok tesekkür ediyorum” diye konustu.