ÇERÇİOĞLU’NDAN KARACASU’YA BİR TEMEL ATMA İKİ MÜJDE

Aydın Büyükşehir Belediyesi‘nin Karacasu’ya hizmetleri devam ediyor.
Haber Tarihi: 30.01.2017
|

Ilçenin önemli bir ihtiyaci olan Karacasu Otogari temel atma töreni Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, CHP Aydin Milletvekili Prof. Dr Metin Lütfi Baydar, CHP Il Baskani Bayram Inci, Karacasu Belediye Baskani Mustafa Büyükyapici, Bozdogan Belediye Baskani Tümer Apaydin, Sultanhisar Belediye Baskani Osman Yildirimkaya, Ilçe Baskanlari, Sivil toplum kuruluslarinin temsilcileri ve vatandaslarin katilimiyla gerçeklesti.

Temel atma töreninde konusan Baskan Çerçioglu; Karacasu bizim göz bebegimiz, Aydin’in en güzel ilçelerinden biridir. Karacasu için ne yapsak azdir. 2 yil içinde Karacasu ve mahallelerinde 11 milyon 200 bin TL harcayarak yollari yaptik. Yeter mi yetmez Mustafa baskanla beraber bunun iki kati daha yol yapacagiz. ASKI olarak 26 bin metre içme suyu, 8 bin metre kanalizasyon, 3 bin metre yagmursuyu hatti ve tarimsal sulamada 8 bin metre hat çalismasi yaptik. Bunlarin maliyeti 8 milyon 500 bin TL’dir.  Sizin için çalismaya devam edecegiz. Ne diyoruz “Karacasu ister biz yapariz”. 2014 yerel seçimlerinde Mustafa baskanimla ne söz verdiysek bir bir yapiyoruz. Bu sözlerimizden biri olan otogarimizin temelini hep birlikte atiyoruz.” dedi.

5 peron, bilet satis giseleri ve 25 araçlik minibüs terminaline sahip olacak olan otogar tüm bunlarin yani sira kafeterya, mescit, ve kooperatif ofislerini de içeren sosyal faaliyetlerin gerçeklestirilecegi bir kompleks olarak tasarlandi.

ÇERÇIOGLU’NDAN 2 MÜJDE DAHA

Temel atma töreninde otogarin Haziran ayinda biterek hizmete girecegi müjdesini veren Çerçioglu Karacasululara iki müjde daha vererek çifte mutluluk yasatti. Çerçioglu “ Size bir müjde daha veriyorum yakinda tarihi dokuya uyumlu olarak tasarladigimiz kültür merkezimizin temelini de beraber atacagiz.  2 milyon 500 bin TL’ye mal olacak kültür merkezimizde çok amaçli salonlar, gençlerimiz ve kadinlarimizin faydalanabilecegi mekânlardan olusacak. Ayrica bir müjde de gençlerimize veriyorum; içinde yüzme havuzunun da bulundugu bir spor kompleksi yapacagiz.  Bunlar Karacasu’ya yeter mi? Tabi ki hayir siz isteyeceksiniz biz yapacagiz. Aydin’in her noktasinda yatirim ve hizmetlerimiz sürüyor diyerek sözlerini noktaladi.

|