TOPUKLU EFE ENGELLİLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜYOR

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, bir kez daha engellilerin yüzünü güldürerek görme engellilere beyaz baston dağıttı.
Haber Tarihi: 13.01.2017
|

7-14 Ocak Beyaz Baston Görme Engelliler Haftasi’nda Alti Nokta Körler Dernegi binasinda gerçeklestirilen beyaz baston dagitim törenine katilan Baskan Çerçioglu’na engelliler ve aileleri yogun ilgi gösterdi.

BASKAN ÇERÇIOGLU ENGELLILERIN ANNESIDIR

Baskan Çerçioglu’na “engellilerin annesi” ifadesini kullanan Alti Nokta Körler Dernegi Baskani Bayram Özen,  “Özlem Baskanimiz, bugüne kadar sosyal belediyecilik anlayisiyla hareket etmis ve bizlerin sorunlarini dinlemistir. Öncelikle bina sorunumuzu çözmüstür.  ‘Engelsiz Sanat Grubu’ adiyla bir grup olusturmak istedigimizde Özlem Çerçioglu bize her türlü olanagi sundu ve sunmaya devam ediyor. Kendisi sanatsal faaliyetlerimizi gerçeklestirmek için önümüzü açmistir. Ayrica braille klavyesini kullanarak görme engelli kursiyerlerimizin yazilarini yazma, yine kabartmali sekilde çikti alma gibi imkanlar tanimistir. Engellilerin annesi dedigimiz, engelli dostu Büyüksehir Belediye Baskanimiz Özlem Çerçioglu'na çok tesekkür ediyorum” dedi.

“ENGELLERI BIRLIKTE ASACAGIZ”

Engellilerin hayatini kolaylastirarak engelsiz bir Aydin yaratmayi amaçladiklarini belirten Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, “Engelli vatandaslarimizla yakindan ilgilenerek hayatlarini kolaylastiracak projeleri hayata geçiriyoruz. Tek amacimiz tüm engelleri hep beraber asmak. Bugün beyaz baston dagitimini gerçeklestiriyoruz, gereken ne varsa biz yapariz.  Her zaman Aydin Büyüksehir Belediyesi olarak engellilerin yanindayiz” diye konustu. 

|