NAZİLLİ MAHALLE MUHTARLARINDAN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Nazilli Mahalle muhtarları Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret etti.
Haber Tarihi: 13.01.2017

Aydin Belediyesi Encümen Salonu’nda gerçeklestirilen ziyarette Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Nazilli’de görev yapan mahalle muhtarlarina ziyaretleri nedeniyle tesekkür etti.

“HALK ISTER BÜYÜKSEHIR YAPAR”

Baskan Çerçioglu, Nazillili hemserilerinin istekleri dogrultusunda kaliteli hizmet vermeye devam edeceklerini belirterek, “Sosyal belediyecilik anlayisiyla bizim felsefemiz halk ister büyüksehir yapar. 17 ilçenin tamaminda çalisiyoruz. Il genelinde yaptigimiz gibi Nazilli’de de projeleri hayata geçirecegiz. Yatirim hamlemiz geçen yil oldugu gibi 2017’de devam edecek” dedi.

Muhtarlarin vatandasla kurumlar arasinda köprü görevi üstlendigini belirten Baskan Çerçioglu, “ Büyüksehir Belediyesi olarak her zaman muhtarlarimizin yanindayiz. Karsilikli fikir alisverisiyle muhtarlarimizin sorunlarini en kisa sürede çözüme kavusturuyoruz. Tek amacimiz Aydin halkina hizmet etmek.” diye konustu.

2016’DA NAZILLI’YE 12 MILYON TL’LIK YATIRIM

Aydin Büyüksehir Belediyesi yatirimlarina hiz vermeden devam ediyor. Aydin Büyüksehir Belediyesi ASKI Genel Müdürlügü 2016 yilinda Nazilli’ye 12 milyon TL’lik yatirim gerçeklestirdi.

Aydin Büyüksehir Belediyesi’nin basarili çalismalari ve Nazilli’ye yapilan hizmetleri sunum seklinde izleyen muhtarlar, yapilan hizmetlerden dolayi gurur duyduklarini belirterek, muhtarlarin sorunlariyla her zaman yakindan ilgilenen Baskan Çerçioglu’na tesekkür ettiler. Ziyaretin ardindan Nazilli mahalle muhtarlari Baskan Çerçioglu’na çiçek takdim ederken, Mescitli mahalle muhtari Nazmi Öztürk pamuk hediye etti.