BÜYÜKŞEHİR VATANDAŞI DİNLİYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi katılımcı yerel yönetimin ve sosyal belediyeciliğin adresi olmaya devam ediyor.
Haber Tarihi: 10.01.2017
|

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’nun baslattigi “Büyüksehir sahada” projesi Aydinlilarin yogun ilgisiyle karsilandi.

 Aydin Büyüksehir Belediyesi bünyesinde kurulan 10 kisilik ekiple sahada vatandaslarin istek, öneri ve taleplerini dinleyen Büyüksehir Belediyesi, gelen talepleri ilgili birimlere yönlendirip kisa sürede çözüme kavusmasi için çalisiyor.

BASKAN TELEFONUN BASINDA

Vatandaslardan gelen tüm mesajlari inceleyen Baskan Çerçioglu, vatandaslari bizzat arayarak halktan gelen taleplerin ne kadar önemli oldugunu ve çözümün adresinin “Büyüksehir Belediyesi” oldugunu bir kez daha göstermis oldu.

“HALK ISTER BÜYÜKSEHIR YAPAR”

2014 yerel seçimlerden bugüne kadar birçok projeyi hayata geçirdiklerini belirten Baskan Çerçioglu, “Her zaman söylüyorum bizim felsefemiz halk ister büyüksehir yapar. Vatandaslarimiz bize iletecek biz yerine getirecegiz” dedi.

17 ILÇEDE AYAK BASILMADIK YER KALMAYACAK

Büyüksehir sahada projesinin Efeler ilçesinden basladigini belirten Baskan Çerçioglu, “17 ilçenin tamaminda çalisiyoruz. Ayak basmadik mahalle birakmayacagiz. Gelen taleplerin en kisa sürede degerlendirilmesi için tüm bürokratlarima talimat verdim” diye konustu.

|