BAŞKAN ÇERÇİOĞLU YENİ YILIN İLK GÜNÜNDE ÇAKIRBEYLİ PAZARINI ZİYARET ETTİ

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu yeni yılın ilk gününde “Çakırbeyli Köy Pazarı”nı ziyaret etti.
Haber Tarihi: 02.01.2017

Aydin Büyüksehir Belediyesi tarafindan Merhum Basbakan Adnan Menderes’in memleketi Çakirbeyli’de yaptirilan "Köy Pazari’nda Pazar esnafi ve vatandaslarla sohbet eden Baskan Çerçioglu,  tüm tezgâhlari tek tek dolasti, alisveris yapti.

Dogal organik ürünlerin yer aldigi pazari gezen Baskan Çerçioglu, 2017 yili ile ilgili olarak ise basta ulusumuz olmak üzere tüm insanliga baris, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ettigini belirtti.

Aydin Büyüksehir Belediyesi olarak 2016 yilinda oldugu gibi, 2017 yilinda da vatandaslarimiza hak ettikleri etkin ve kaliteli hizmeti sunmak için çalismaya devam edeceklerini ifade eden Baskan Çerçioglu, il genelinde baslatilan  yatirim hamlesi ile yeni yilda da birçok önemli projeyi Aydinlilarin hizmetine sunacaklarini belirtti.

Vatandaslar dogal ürünleri bulabilme firsatini veren köy pazarini Aydinlilarla bulusturan Baskan Çerçioglu’na tesekkür ederken, Selda Çiftçi isimli esnaf Baskan Çerçioglu’na isminin ve CHP logosunun islendigi havlu hediye etti.