AYIN ŞOFÖRÜNE ÖDÜLÜ BAŞKAN ÇERÇİOĞLU TARAFINDAN VERİLDİ

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın Efeler Şehiriçi Özel Halk otobüsleri hizmet binasını ziyaret etti.
Haber Tarihi: 23.12.2016
|

Ziyarete Aydin eski Belediye Baskani Ilhami Ortekin, Aydin Soförler Odasi Baskani Semih Özmeriç’de katildi.

ÖDÜLÜ BASKAN ÇERÇIOGLU VE ORTEKIN VERDI

Yapilan ziyarette kasim ayinin örnek soförü seçilen Fatih Demir için ödül töreni de yapildi. Demir’e ödülü, Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu ve eski Aydin Belediye Baskani Ilhami Ortekin tarafindan verildi. Örnek soför Demir yine örnek bir davranis sergileyerek ödülünü Sehit Ailelerine bagisladigini belirtti.

Baskan Çerçioglu ayin soförü seçilen Fatih Demir’i tebrik ederken “Ülkemizin içinde bulundugu zor sartlari hepimiz biliyoruz. Sizde çok zor bir meslegi yerine getiriyorsunuz. Basarilarinizin devamini diliyorum” diye konustu. Ilhami Ortekin ise basarisindan dolayi Demir’i kutlarken “Öncelikle halk adina çok tesekkür ediyorum. Insanlarin cani soförlerimize emanet. Ailelerinize birakacaginiz en güzel miras bu basarilardir. Basarilarinizin devamini diliyorum” dedi.

BASKAN ÇERÇIOGLU VE ORTEKIN’E TESEKKÜR

Geleneksel olarak basarili soförleri ödüllendirdiklerini belirten Aydin Efeler Sehiriçi Özel Halk otobüsleri Baskani Okan Yalçin, “2016 yilinin Kasim ayi ödülünü soför arkadasimiz Fatih Demir’e layik gördük. Aydin Büyüksehir Belediye Baskanimiz Sayin Özlem Çerçioglu ile eski belediye baskanimiz Sayin Ilhami Ortekin’e ödül törenimize katildigi ve ziyaretleri nedeniyle tüm soför arkadaslarim adina çok tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.

|