MİLLETVEKİLİ PURÇU’DAN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA ZİYARET

CHP İzmir Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi Özcan Purçu, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret etti.
Haber Tarihi: 23.12.2016

Türkiye'nin ilk Roman kökenli milletvekili olan Purçu, memleketi Aydin’da bulunmaktan mutluluk duydugunu ifade ederek, “Kendi dogdugumuz topraklarda Büyüksehir Belediye Baskanimizi görmekten dolayi çok mutluyum. Ne zaman Aydin’a gelsem duygulaniyorum. Bu memlekette büyüdüm buralarin ekmegini yedim. Sayin Aydin Büyüksehir Belediye Baskanimizla ortaklasa kendi bölgemize katki verecegiz. Halkimiz için Aydinimiz için iyi projeler yapacagiz” diye konustu.

Milletvekili Purçu’ya nazik ziyaretlerinden dolayi çok tesekkür eden Baskan Çerçioglu, “Aydinimiz için ortak projelerde yer almaktan mutluluk duyariz. Sayin Milletvekilimize memleketimize hos geldiniz diyorum. Her zaman fikir birligiyle çalismaya haziriz.  Ziyaretleri nedeniyle sayin vekilimize çok tesekkür ediyorum” diye konustu.