BURUNKÖY DEVE GÜREŞİNE KATILAN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU TERÖRÜ LANETLEDİ

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Söke ilçesi Burunköy mahallesinde bu yıl ilk kez düzenlenen Deve Güreşi Festivali’ne katıldı.
Haber Tarihi: 19.12.2016

Festivale katilan Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na vatandaslar büyük ilgi gösterdi. Sehitler için saygi durusunda bulunulduktan sonra Istiklal Marsi okunurken Burunköy Mahalle Muhtari Muharrem Kaçar, sehitlerden dolayi eglence olmadigini, davul zurnanin bu sebeple çalinmadigini söyledi.

130 devenin boy gösterdigi festivalde konusan Baskan Çerçioglu, “Buradan bir kez daha terörü lanetliyorum. Ülkemiz çok zor bir dönemden geçmektedir. Birlik ve beraberligimizi asla bozamayacaklar. Sehitlerimize Allah'tan rahmet, yarali askerlerimize ve vatandaslara acil sifalar diliyor, bir an önce sagliklarina kavusmalarini temenni ediyorum" diye konustu. Baskan Çerçioglu, vatandaslarin ilgisi esliginde Burunköy’den ayrildi.