BÜYÜKŞEHİR’DEN ŞEHİTLER ANISINA HAYIR

Aydın Büyükşehir Belediyesi Mevlid Kandili nedeniyle ve İstanbul Beşiktaş'taki hain terör saldırısında şehit olan güvenlik güçleri ile vatandaşlarımız anısına il genelinde lokma ve pilav hayrı gerçekleştirdi.
Haber Tarihi: 11.12.2016

Kent merkezi ve il genelinde 18 noktada yapilan lokma ve pilav hayrina vatandaslar yogun ilgi gösterirken uzun kuyruklar olusturdu.

BASKAN ÇERÇIOGLU ÇAKIRBEYLI’DE TERÖRÜ LANETLEDI

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Aydin Büyüksehir Belediyesi tarafindan Çakirbeyli’de verilen lokma hayrina bizzat kendisi katildi.

Vatandaslar Mevlid Kandili ve sehitlerimiz anisina hayir gerçeklestiren Aydin Büyüksehir Belediyesi ve Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na duyarliliklarindan dolayi tesekkürlerini ifade ettiler.

Baskan Çerçioglu aziz sehitlerimiz anisina ve mevlid kandili nedeniyle il genelinde lokma ve pilav hayri gerçeklestirdiklerini belirterek, "Istanbul Besiktas’ta birlik ve beraberligimizi kasteden, kalles terör saldirisinda hayatini kaybeden sehitlerimize Allah'tan rahmet, acili ailelerine