AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EKİPLERİ ÖĞRENCİ YURDU DENETİMLERİNİ SIKLAŞTIRDI

Adana’nın Aladağ ilçesinde yaşanan yurt faciası sonrası, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, İtfaiye Dairesi Başkanlığına bağlı ekiplere öğrenci yurtlarını sıkı denetleme talimatı verdi.
Haber Tarihi: 02.12.2016

Ekipler, Aydin Merkez Efeler ve Ilçelerde bulunan resmi ve özel ögrenci yurtlarinin tamaminda “Binalarin Yangindan Korunmasi Hakkindaki Yönetmelik” hükümlerine göre yangin güvenligi ile ilgili tüm hususlarda denetleme siklastirilacak.

Denetim ile ilgili bilgi veren Baskan Çerçioglu “Adana’da yasanan felaket hepimizi derinden üzdü. Ancak yasanan bu olay insan hayatinin pamuk ipligine bagli oldugunu tüm Türkiye’ye gösterdi. Bu nedenle ekiplerimize kontrolleri çok daha etkin ve kisa zaman araliklarinda gerçeklestirmeleri talimatini verdim. Daha sik denetim yapilacak.” dedi.