ŞEHİR TİYATROSU İLÇELER’DE PERDELERİNİ MİNİKLERE AÇTI

Aydın Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu her Salı günü Müzikli Tiyatro oyununu İlçelerde’ki çocukların ayağına götürmeye devam ediyor.
Haber Tarihi: 02.12.2016

Son olarak Bozdoganli 640 minik ögrenci Tiyatro heyecani yasadi. Oyun öncesi Kültür Merkezi egitmenleri tarafindan minik Ögrencilere çocuk kitabi dagitildi. Taner Barlas’in kaleme aldigi, Murat Uysal’in Yönettigi “ Ceviz ile Karinca Dost Olunca ” Müzikli çocuk oyunu minik ögrenciler tarafindan coskuyla izlendi. Oyunu izleyen ögrenciler zaman zaman alkislarla oyuna eslik etti.

Oyunun sonunda ise ögrenci ve veliler Tiyatro oyununu Ilçelerine kadar getiren Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür ettiler.

Sehir Tiyatrosu Önümüzdeki Sali günü Çine’de sahne alarak, miniklerle bulusmaya devam edecek.