ASTİM YÖNETİMİNDEN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA 15 TEMMUZ DEMOKRASİ KAVŞAĞI TEŞEKKÜR ZİYARETİ

ASTİM Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan MARAŞ ve yönetim kurulu üyeleri Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu makamında ziyaret etti.
Haber Tarihi: 02.12.2016
|

Ziyarette,15 Temmuz Demokrasi Kavsagini Aydinlilara kazandiran Baskan Çerçioglu’na tesekkürlerini ifade eden Maras, Sanayi bölgesine yapilacak olan yatirimlar konusunda Baskan Çerçioglu ile karsilikli fikir alisverisinde bulunduklarini belirtti.

ASTIM Organize Sanayi Bölgesinin Aydin için önemine vurgu yapan Baskan Çerçioglu ”ASTIM Organize Sanayi Bölgesi bizim için çok önemli. 7 yillik Belediye Baskanligim süresince ASTIM’e sürekli destek oldum. Bu süreçte ASTIM yönetim kurulu ve üyeleriyle her zaman fikir alisverisinde bulunduk, bulunmaya da devam edecegiz. Basta kentimizin ve sonrasinda ülkemizin kalkinmasi için sanayi yatirimlarinin önemi yadsinamaz. Tüm yatirimcilarimizi Ilimize davet ediyorum.” dedi.

Nazik ziyaretleri nedeniyle memnuniyetini dile getiren Baskan Çerçioglu ASTIM Organize Sanayi Bölgesi yönetim kurulu ve üyelerine çalismalarinda basarilar diledi.

|