BAŞKAN ÇERÇİOĞLU ENGELLİLER KÖYÜNÜ ZİYARET ETTİ

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Kuşadası Erdoğan Öven Engelliler Köyü'nde eğitim gören engelli öğrencileri ziyaret etti.
Haber Tarihi: 25.11.2016

Gönüllü egitmenler ile birlikte Vali Yardimcisi Mustafa Ayhan’in da eslik ettigi ziyarette, Kusadasi Engellileri Koruma Dernegi Baskani Canan Güler, engellilerin egitimi ve engelliler köyü hakkinda bilgiler verdi.

BASKAN ÇERÇIOGLU ENGELLI ÖGRENCILERE MORAL OLDU

Baskan Çerçioglu’nun Engelliler köyünü ziyaret etmesinden dolayi çok mutlu olduklarini belirten Dernek Baskani Canan Güler, “Aydin Büyüksehir Belediye Baskanimiz Sayin Özlem Çerçioglu’nun ziyareti hem bizler hem de engelli ögrencilerimize büyük moral kaynagi oldu. Kendisinden Allah razi olsun” diye konustu.

Kusadasi Erdogan Öven Engelliler Köyü'nde egitim gören ögrenciler ile yakindan ilgilenen Baskan Çerçioglu, Aydin Büyüksehir Belediyesi olarak her zaman engelli vatandaslarin yaninda olduklarini belirtti.   Ziyaretin ardindan Kusadasi Erdogan Öven Engelliler Köyü egitmenleri Baskan Çerçioglu ile hatira fotografi çekildi.