BÜYÜKŞEHİR’DEN KOÇARLI BIYIKLI’YA YOL DÜZENLEMESİ

Aydın Büyükşehir Belediyesi, il genelinde yol yapım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Haber Tarihi: 23.11.2016

Asama asama gerçeklestirilen çalismalarda Aydin Büyüksehir Belediyesi ekipleri, gece gündüz çalismalarini sürdürüyor.

Koçarli’da yol yapim çalismalarina hiz veren Büyüksehir Belediyesi, Biyikli, Gaffarlar, Akmescit, Kizilcabölük, mahallelerinde yol düzenleme ve parke tasi dösemesini tamamladi.

Biyikli mahalle sakinlerinden Mehmet Ali Çalismaz, Büyüksehir Belediyesi’nin mahallelerine getirdigi hizmet nedeniyle Baskan Çerçioglu’na tesekkür ederken vatandaslardan Erol Kasap “Baskanimiz Özlem Çerçioglu’nun hizmetlerinden çok memnunuz. Biyikli halki adina çok tesekkür ediyoruz” diye konustu.

Koçarli’ya bagli mahallerde yasayan vatandaslar, Aydin il genelinde yapilan çalismalarla yol kalitesini yükselten Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür ettiler.