BÜYÜKŞEHİR’DEN ÖLÜMSÜZLÜĞÜNÜN 78. YILDÖNÜMÜNDE ATATÜRK SERGİSİ

Aydın Büyükşehir Belediyesi, ölümsüzlüğünün 78. yıldönümünde Atası’nı andı.
Haber Tarihi: 11.11.2016

Atatürk'ü anma dolayisiyla açilan resim sergisi Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu tarafindan açildi.

Vali Yazicioglu Kültür Merkezi'nde gerçeklestirilen resim sergisine CHP Eskisehir Milletvekili Gaye Usluer, Parti Meclis üyesi Prof. Dr. Özkan Yildiz, Didim Belediye Baskani Deniz Atabay, CHP Il Baskani Bayram Inci ve vatandaslar katildi. Bir hafta boyunca açik olacak resim sergisinde, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Cumhuriyeti ilani ve Aydin'a gelisini simgeleyen fotograflar sergileniyor.

Sergideki fotograflari tek tek inceleyen ve konuklari ile birlikte sergiyi gezen Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, yaptigi açiklamada,  "Mustafa Kemal Atatürk'ün Aydin'a gelisi ve Cumhuriyetin ilani ile ilgili Aydin Büyüksehir Belediyesi olarak bir sergi açtik. Sergiye katilan herkese çok tesekkür ediyorum. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Atatürk'ü ebediyete intikalinin 78. yildönümünde bir kez daha rahmetle ve saygiyla aniyorum" seklinde konustu.