AYDIN BÜYÜKŞEHİR CUMHURİYET COŞKUSUNU KUTLAMAYA BAŞLADI

Aydın büyükşehir Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusunu kutlamaya başladı.
Haber Tarihi: 28.10.2016
|

Aydin Büyüksehir Belediyesi tarafindan, Cumhuriyetimizin 93. Yildönümü sebebi ile Atatürk Kent Meydani Gösteri Havuzu’nda Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün görüntüleri müzik esliginde isikli su perdesine yansitildi.

Aydinlilarin alkislar esliginde yogun ilgi gösterdigi özel aksamda, Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’da Kent Meydanina gelerek gösteriyi vatandaslarla birlikte izledi. Cumhuriyetin 93. Yildönümünü cosku ve gurur ile kutladiklarini kaydeden Baskan Çerçioglu, “Böylesine anlamli bir gösteride vatandaslarimizla bir arada olmak coskumuzu çok daha yukarilara çekiyor. Hepimiz Cumhuriyetimizin yilmaz bekçileriyiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de ifade ettigi gibi, Cumhuriyetimiz ilelebet yasacak” dedi.

 Vatandaslar gösterinin ardindan Baskan Çerçioglu’na tesekkürlerini ifade ederlerken,  fotograf çektirebilmek için de adeta birbirleriyle yaristilar. Çok sayida vatandas Mustafa Kemal Atatürk’ün görüntülerinin yansitildigi isikli su perdesi önünde özçekim yapmayi da ihmal etmedi.

|