GAZETECİ KONUKLAR BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA HAYRAN KALDI

Türkiye Gazeteciler Federasyonu(TGF) 52'nci Başkanlar Konseyi için TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca, AGC Başkanı Semra Şener, Türkiye'nin çeşitli illerinden cemiyet başkanları, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret etti.
Haber Tarihi: 27.10.2016
|

Baskan Çerçioglu konuklarini “Aydinimiza hos geldiniz” diyerek tek tek karsiladi.

 Cemiyet Baskanlari, Baskan Çerçioglu’ndan övgü dolu sözlerle bahsederken “Biz Sayin Baskani Nam-i deger Topuklu Efe olarak taniyoruz. Özlem Çerçioglu’nun hizmetlerini ve basarilari yakindan takip ediyoruz.  Aydin iline kadin eli degdigi belli olmus. Sayin baskanin basarilarinin devamini diliyoruz” seklinde konustular.

Baskanlar Konseyi için konfederasyon üyeleri ve cemiyet baskanlari Baskan Çerçiogu ile fotograf çektirmek için adeta birbiriyle yaristi.

BASKAN ÇERIOGLU VALS YAPTI

Gazeteciler için Büyüksehir Belediyesi sergi salonunda kokteyl veren Baskan Çerçioglu’nun vals yapmasi büyük alkis aldi.

Baskan Çerçioglu,  Türkiye Gazeteciler Federasyonu 52. Baskanlar Konseyi Toplantisina ev sahipligi yapmaktan dolayi çok mutlu olduklarini belirterek, “Türkiye'nin ilimize gelen cemiyet baskanlarina, gazetecilere Efeler diyari Aydinimiza hos geldiniz diyorum” seklinde konustu. 

Daha sonra cemiyet baskanlari ve konfederasyon üyeleri Merhum Basbakan Adnan Menderes’in memleketi Çakirbeyli’yi ziyaret etti. Baskan Çerçioglu,  Adnan Menderes Ani Müzesi’ni gezen konuklara muhtar Mehmet Demir ile birlikte bilgiler verdi.   

|