BÜYÜKŞEHİR’DEN NAZİLLİ’YE YOL HAMLESİ

Aydın Büyükşehir Belediyesi, il genelinde yol yapım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Haber Tarihi: 27.10.2016

Nazilli’de yol yapim çalismalarina hiz veren Büyüksehir Belediyesi, Nazilli’nin en islek caddelerinden olan Hürriyet Caddesi ile Atatürk Bulvari’nda sicak asfalt çalismasi yapiyor. Asama asama gerçeklestirilen çalismalarda Aydin Büyüksehir Belediyesi ekipleri, gece gündüz çalismalarini sürdürüyor. Atatürk Bulvari ve Hürriyet Caddesi üzerinde toplam 20 bin m2 sicak asfalt çalismasi yapilirken Hürriyet Caddesi'nin Belediye Meydani ile tren yolu arasi sicak asfalt kaplamasi tamamlandi. Diger etapta tren yolu ile Dörtyol kavsagi arasi asfalt çalismalari devam ederken daha sonraki etapta Atatürk Bulvarina geçilecek.

Nazilli halki, Nazilli’nin en önemli ve en islek caddelerini asfaltlayarak ulasimda yol kalitesini yükselten Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür ettiler.